preloader
De Brocante Stal | Locatie
50629
page-template-default,page,page-id-50629,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.5,vertical_menu_background_opacity,smooth_scroll,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Er is nog veel meer te doen bij De Brocante Stal!

Vleesboerderij Blokhuis

U kunt op onze boerderij terecht voor varkensvlees en rundvlees, gerookte ham, worst, spek en balkenbrij. Wij kunnen voor u een complete BBQ verzorgen met vlees, salade, warme satésaus, stokbrood e.d. U kunt daarbij een BBQ en/of braadpan huren.

Wij verzorgen ook kleine buffetten erwtensoep, nasi, bami, e.d. Voor speciale gelegenheden kunnen wij zorgen voor vleesschotels, rollades, knapzak met winterse kost en kerst- en relatiegeschenken. Voor een cadeaubon kunt u ook bij ons terecht.

Wij verkopen ons eigen varkensvlees. Het rundvlees komt bij een collega veehouder vandaan. Deze dieren groeien op in de Arkemeensepolder.

Ga naar de Website

Theetuin Blokhuis

Kom gezellig in onze tuin een kop koffie of thee drinken. Iets lekkers mag natuurlijk niet ontbreken. Ook is er een mogelijkheid om een hi-tea te nuttigen. Er zijn verschillende zitjes en terrasjes gecreëerd om onze boerderij heen waar u kunt uitrusten van een fiets- of wandeltocht. Mocht het weer het niet toelaten om buiten te zitten, dan is er de gelegenheid om gezellig binnen te zitten.

Er is genoeg (gratis) parkeergelegenheid om uw auto te parkeren. Vanaf onze boerderij kunt u op de fiets of lopend de mooie omgeving verkennen en bewonderen.

Bij onze theetuin komen verschillende fiets-en wandelroutes langs. Er lopen verschillende klompenpaden in de buurt, zoals het Terbroeksepad. Er staat een knooppuntbord van het Fietsroute Netwerk Veluwe (nr 45). U kunt vanaf daar uw fietstocht uitzetten.

Van harte welkom!

Ga naar de Website