preloader
De Brocante Stal | Over mij
50574
page-template-default,page,page-id-50574,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.5,vertical_menu_background_opacity,smooth_scroll,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Brocante: tweedehands en oud, maar geen antiek

Stal: van stal halen, iets ouds weer gebruiken.

De Brocante Stal, een bedrijf dat meubels opknapt, verft en zo een tweede leven geeft, is in mei 2015 opgericht door mij, Dianne de Wit. Gevestigd in een oude stal, die is verbouwd, aan de Schoolstraat 145 in Nijkerkerveen.

In mei 2013 zijn mijn ouders begonnen met Theetuin Blokhuis. Allerlei leuke zitjes rondom de boerderij werden gemaakt om mensen te laten genieten van de omgeving met een lekker kopje thee en wat lekkers. Om mensen een dak boven het hoofd aan te bieden tijdens minder mooie dagen werd er in oktober 2014 begonnen met het opknappen van een oude stal die al jaren leeg stond. Nu is de stal van binnen helemaal opgeknapt en heb ik de inrichting mogen verzorgen. Het bijzondere aan dit concept is dat je de stoel waarop je je kopje thee zit te drinken ook kunt kopen. Naast meubels zijn er ook allerlei woonaccessoires te koop.

Heeft u thuis een meubel dat opgeknapt kan worden, dan kan ik deze in mijn werkplaats opknappen, maar ik kan ook bij u thuis komen. In overleg en met een paar proefplankjes bepalen we wat de kleur wordt. Uw eigen meubel krijgt zo een tweede leven en kan weer jaren mee.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u weten of uw meubels geschikt zijn om opgeknapt te worden? Kom dan een keer gezellig langs in De Brocante Stal. Van dinsdag tot en met zaterdag van 9:00 uur tot 17:00 uur en ’s avonds op afspraak bent u van harte welkom.

Een andere hobby is tuinieren. Ook dat kan door de Brocante Stal geregeld worden. Heeft u tuin onderhoud nodig? Laat het mij dan weten.